Foto natječaj

Foto natječaj “Volim platnene pelene”

Bamboolik Hrvatska vas poziva da sudjelujete u foto natječaju „Volim platnene pelene” (“Natječaj”).

Facebook ne sponzorira, ne administrira niti provodi ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke tvrtki SKITL MEDIA d.o.o., a ne Facebooku. Podaci koje ste ustupili koristit će se isključivo za potrebe ovog foto natječaja.

Ovaj Natječaj organizira tvrtka SKITL MEDIA d.o.o, Martićeva 13, 10 000 Zagreb, Hrvatska (“Promotor”).

Razdoblje u kojem je moguće sudjelovati u Natječaju počinje 21.01.2016. i traje do 05.02.2016.

Svaki sudionik („Sudionik”) može pristupiti Natječaju putem https://www.facebook.com/Bamboolik.Hrvatska Facebook web stranice, gdje treba postaviti fotografiju koja će sudjelovati u Natječaju („Prijava“).

Pobjednike Natječaja odabrat će SKITL MEDIA marketing, i to 2 pobjednika kojima će pripasti nagrade, a odabiru se između svih fotografija prijavljenih na Natječaj. Iako lajkovi ne utječu na konačnu ocjenu, slobodno lajkajte i dijelite fotke!

Samo sudionici s točnim osobnim podacima konkuriraju za nagrade. Neće se priznavati višestruko sudjelovanje s lažnih Facebook profila, niti pokušaji manipulacija da bi se osvojila jedna od nagrada.

Natječaju mogu sudjelovati svi fanovi Bamboolik Hrvatska Facebook stranice s prebivalištem u HR. S jednog Facebook profila na natječaj je moguće prijaviti jednu fotografiju.

Sudjelovanje u ovom foto natječaju podrazumijeva postavljanje digitalne fotografije na Facebook stranicu prema zadanoj temi. Sudionici foto natječaja mogu prijaviti isključivo vlastite fotografije. Na zahtjev Promotora od sudionika se može zatražiti originalna fotografija koja treba sadržavati EXIF podatke čime se dokazuje vlasništvo te pravo na prijavljenu fotografiju.

Prijavljene fotografije trebaju zadovoljiti temu Natječaja, prema niže opisanoj temi odnosno zadatku:

Pokažite svijetu koliko volite platnene pelene npr. slikom vaše police/ormara/ladice s pelenama, slikom na kojoj sušite pelene, slikom na kojoj prematate bebicu i sl. Uploadaj fotku na Facebook uz obavezne hashtagove #Bamboolik #volimplatnenepelene.

Nagrade su:

  • 1. mjesto: All-in-One bambus;
  • 2. mjesto: gaćice za odvikavanje;

iz Bamboolik Hrvatska ponude ovisno o dostupnosti modela. Jedan korisnik može osvojiti maksimalno jednu nagradu.

Pobjednici će o nagradi biti obaviješteni putem Bamboolik Hrvatska Facebook stranice po zatvaranju Natječaja. Administrator stranice će kontaktirati Pobjednike putem Facebookove razmjene poruka i dogovoriti preuzimanje nagrade. Pobjednici tj. dobitnici trebaju se javiti u roku od najkasnije 14 dana od završetka Natječaja.

Sudjelovanjem odnosno postavljenjem/prijavom fotografije na Natječaj potvrđujete da ste suglasni i da pristajete na primjenu ovdje opisanih pravila i uvjeta Natječaj bez ograničenja.

Ovaj Natječaj ne nameće bilo kakvu obavezu kupnje u zamjenu za sudjelovanje.

Natječaj je otvoren samo za hrvatske državljane. Zaposlenici i bliski srodnici Promotora, odnosno bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne smije sudjelovati u Natječaju. Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

Promotor zadržava pravo odabrati alternativnog Pobjednika u slučaju da ima čvrste osnove vjerovati da je Sudionik prekršio bilo koja od ovih Pravila i uvjeta.

Svi Sudionici odgovorni su za eventualne troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju (troškovi pristupa Internetu). Troškovi prijave za Natječaj putem interneta mogu varirati, stoga vas molimo da aktualne pristojbe provjerite sa svojim pružateljem usluga.

Neće se prihvatiti bilo kakva odgovornost za mogući gubitak Prijave, za kašnjenje, krivo upućene, oštećene ili neisporučene podatke, bilo da su u pitanju tehničke poteškoće koje bi mogle utjecati na elektroničku komunikaciju ili neke druge okolnosti.

Nagrade su jasno definirane i neprenosive te ih nije moguće zamijeniti. Kao alternativa ne može biti ponuđen novac. Ukoliko uslijed okolnosti nastalih izvan Promotorove kontrole, isti ne bi bio u mogućnosti osigurati navedenu Nagradu, Promotor zadržava pravo dodijeliti zamjensku Nagradu u iznosu jednake ili više vrijednosti.

Bilo kakve osobne informacije, uključujući, bez ograničenja, ime, dob, adresu (uključujući poštanski broj), broj mobilnog telefona i / ili e-mail adresa Sudionika, koristit će se isključivo u vezi s ovim Natječajem i neće biti otkrivene trećim osobama.

Promotor ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kog razloga ne uspije pristupiti Natječaju.

Promotor se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost Nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta.

Prijavljene fotografije ne smiju biti sadržane od bilo čega što bi na bilo koji način kršilo ili narušavalo prava ostalih, kao što je materijal koji bi bio ilegalan, prijeteći, pogrdan, klevetnički, nasrtljiv u odnosu na privatna ili javna prava, vulgaran, opscen, poročan, nedoličan ili na drugi način nepoželjan, koji potiče na kriminalno ponašanje ili koji predstavlja kazneno djelo, koji bi za sobom povukao građanskopravnu odgovornost ili neki drugi materijal koji bi na bilo koji drugi način prekršio važeći zakon. Prijave koje nisu u skladu s ovom odredbom, diskvalificirat će se bez prethodne obavijesti.

Promotor pridržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.

Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano za ovaj Natječaj putem Bamboolik Hrvatska Facebook stranice.