Platnene pelene

Dobrodošli u Bamboolik – vrhunsko mjesto za moderne, zdravije i ekološke pelene!

Bamboolik platnene peleneBamboolik platnene pelene su pelene najviše kvalitete, kako u pogledu materijala tako u pogledu učinka proizvoda.

Osnovni kriterij pri kreiranju Bamboolik pelena je funkcionalnost, savršen kroj i poštivanje potreba djece i roditelja. Korištenje Bamboolik pelena je i zabavno zahvaljujući našem lijepom, raznolikom dizajnu.

Svi dijelovi Bamboolik platnenih pelena se mogu prati na temperaturama do 60°, čineći ih steriliziranima od opasnih bakterija. Svi proizvodi su kreirani da traju najmanje dvije godine, do razdoblja navikavanja na tutu, ukoliko se peru 2 do 3 puta tjedno, uz poštivanje preporuka o pranju.

Svoje materijale smo pozorno odabrali, osobito bambus, na što ukazuje i naš naziv Bamboolik. Bambus je stopostotno prirodan antibakterijski materijal koji pomaže u prevenciji osipa i ekcema, pokazuje visoku razinu upijanja i pomaže u održavanju stabilne temperature na bebinoj koži.

Svi Bamboolik proizvodi proizvedeni su od najkvalitetnijih, certificiranih i funkcionalnih materijala. Proizvode se u Češkoj, članici Europske Unije, u području s dugom poviješću tekstilne proizvodnje. Svi Bamboolik proizvodi su u potpunosti u skladu sa standardima Europske Unije.

Kao dodatnu korist za zajednicu ističemo, dio Bamboolik proizvodnje odvija se u radionicama koje zapošljavaju ljude s raznim oblicima invaliditeta.

MiniMimi kolekcija

Vjerujte nam. Vaša beba će uživati u kvalitetnim Bamboolik platnenim pelenama. Ne samo da ćete učiniti ono što je najbolje za svoje dijete, već ćete također pomoći spasiti naš okoliš za generacije koje dolaze!

Save

Save

Save