Kako se Bamboolik pelene koriste

Kao prvo, pogledajte pelenu kako biste utvrdili o kojoj peleni se radi i odgovara li predloženoj težini i veličini vašeg djeteta.

pranje

All-in-One pelene su pelene u jednom komadu. Na poleđini postoji otvor za unutrašnji džep, u koji možete stavljati uloške. Umetnuti uložak je pričvršćen na prednjoj strani džepa, kako bi se spriječilo pomicanje uloška. Uz pomoć čičak trake i drukera na prednjoj strani pelene možete podešavati njihovu veličinu, ovisno o starosti i potrebama vaše bebe. Isto tako možete, kombinirajući različite tipove uložaka, podešavati moć apsorpcije. Ukoliko želite, možete dodati i jednokratni ili flis sloj za odvajanje između pelene i bebine kože.

All-in-Two pelene se sastoje od dva dijela: zaštitnih gaćica i unutrašnje pelene (oblikovani uložak i kratki ili dugi uložak). Prvo, uz pomoć drukera na prednjoj strani zaštitnih gaćica pričvrstite uložak za gaćice. Dodajte kratki ili dugi uložak. Možete dodati jednokratni ili flis sloj za odvajanje. Pelena je spremna za upotrebu. Kako bi povećali moć upijanja, dodajte još jedan uložak, po potrebi.

Bamboolik Tetra pelene su u obliku kvadrata s džepom po sredini. U džep se mogu dodati dugi ili kratki uložak, ovisno o potrebi. Nakon što savijete tatra pelenu, pričvrstite je i preko nje stavite zaštitne gaćice.

prefold

Pelene za noćnu upotrebu se podešavaju pomoću drukera i čičak trake na prednjoj strani. Možete sami kontorlirati moć upijanja tako što ćete, ovisno o potrebama vaše bebe, kombinirati različite tipove uložaka. Ne zaboravite da vanjski sloj noćnih pelena nije napravljen od nepropusnog materijala i da je potrebno preko noćne pelene staviti odgovarajuće zaštitne gaćice.

Preporučujemo da pelene mijenjate svaka tri sata. Noćne pelene treba promijeniti svako jutro, čim se beba probudi.