Savjeti i trikovi

Top 10 korisnih savjeta i trikova

Top 10 savjeta i trikova (nadamo se da će Vam biti od pomoći tokom upotrebe naših pelena):

 1. Pogledajte kako na najlakši način postaviti upijajući uložak unutar All-in-One pelene.
 2. Pogledajte kako odvojiti upijajući uložak, a da pritom ne morate stavljati ruku u prljavu pelenu.
 3. Ovaj video Vam otkriva najbolji način za odlaganje uprljanih unutrašnjih uložaka koji čine All-in-Two pelenu
 4. Imate dječaka koji je najčešće mokar na prednjem dijelu pelene? Evo savjeta kako podesiti dugi upijajući uložak pelene All-in-Two, tako da povećate moć upijanja na prednjem dijelu pelene.
 5. Dio MiniMimi pelena možete koristiti i nakon što vaše dijete poraste na One-Size veličinu. Nakon što vaša beba dostigne težinu od 6 kg, MiniMimi pelene i zaštitne gaćice vjerovatno joj više neće odgovarati. Međutim, i dalje možete koristiti kratke upijajuće uloške koji su sastavni dio MiniMimi pelene!
 6. Onog trenutka kad vaše dijete preraste kratke uloške, nema potrebe da kupujete novi set. Naše pelene dizajnirane su tako da se svaki dio One-Size pelene može koristiti tokom cijelog jednog perioda odrastanja, od rođenja do navikavanja na tutu. Ukoliko ste kupili, na primjer, All-in-Two jednodnevni set s kratkim ulošcima, potrebno je samo dokupiti nekoliko dugih ulošaka, kako dijete raste. Svi ulošci mogu se kupiti pojedinačno. Kratki ulošci iz jednodnevnog seta mogu se koristiti kao dodatna sigurnost od curenja unutar All-in-One, noćnih pelena ili gaćica za odvikavanje.
  Pogledajte video koji pokazuje na koje načine možete pratiti rast i razvoj vašeg djeteta, uz korištenje različitih Bamboolik proizvoda.
 7. Kako pojačati moć upijanja vaše Prefold pelene?
  U džep Prefold pelene možete umetnuti naše kratke upijajuće uloške. Pored njih možete iskoristiti i stare tetra pelene.
 8. Ukoliko ste koristili naše Prefold pelene u prvim tjednima nakon rođenja djeteta, i onda prešli na naše All-in-One i All-in-Two sisteme, možete još uvek koristiti kupljene Prefold pelene. Ako Prefold pelenu savijete po dužini, ona postaje dodatni upijajući uložak koji možete umetnuti unutar All-in-One i noćne pelene.
 9. Čak se i jednokratni separacijski slojevi mogu koristiti više puta.
  Testirali smo naše jednokratne separacijske slojeve i saznali da se, ukoliko nisu potpuno isprljani, oni mogu prati u perilici za rublje i koristiti još koji put.
 10. Naše popularne All-in-Two pelene pristaju i novorođenim bebama teškim ispod 4 kg. Ako je i vaša beba sitna, pogledajte kako podesiti pelenu tako da odgovara vašoj bebi. Naš oblikovani uložak ima dva drukera na poleđini, pomoću kojih se pričvršćuje za zaštitne gaćice. Kod veoma sitnih beba, koristite drukere koji su postavljeni najdalje od njihove ivice. Kada pričvrstite zaštitne gaćice, savijte višak materijala i uvucite ga u gaćice. Naše All-in-Two pelene savršeno će se uklopiti čak i kod sitnijih beba. Pogledajte video s dodatnim uputstvima.