Akcija!

All-in-One Bambus

156.85 kn 109.79 kn

All-in-One Bambus dizajn platnenih pelena pruža jednostavno rješenje za mijenjanje pelena slično jednokratnima, ali s bitnom razlikom: pelena se može ponovno koristiti. Jedna veličina pelena All-in-One (jedna veličina odgovara svoj djeci od 4 do 15kg) ima tri reda drukera za podešavanje veličine koja odgovara djetetu. U predjelu pojasa, Bamboolik All-in-One Bambus ima čičak visoke kvalitete za što bolje podešavanje veličine. Unutrašnji sloj je također opremljen dodatnim naborima kako bi pružio što bolju zaštitu od curenja.

Sve Bamboolik All-in-One Bambus pelene jedne veličine dolaze s dugačkim upijajućim uloškom. Upijajući uložak je pričvršćen drukerima i ostaje na mjestu čak i kod najaktivnijih beba. Lako se odstranjuje za potrebe pranja.

Očisti

Opis

All-in-One Bambus pelena  ima ušiven vanjski nepropusni sloj, poliester poliuretan laminata (PUL) koji diše, te uz nju nije potrebno koristiti zaštitne gaćice. Jednostavne su za korištenje, mogu se prati u perilici i brže se suše (uložak se odvoji kod pranja i sušenja).

Dolazi s dugim upijajućim uloškom koji je pričvršćen drukerima i lako se odvoji kod pranja i sušenja.

Unutarnji ušiveni sloj je od nježnoga rastezljivog bambus frotira koji je vrlo ugodan za bebe. All-in-One Bambus pelena se kopča čičkom, a podesiva je po veličini drukerima s prednje strane.

Jezgra pelene sadrži više slojeva apsorbirajućeg bambusa i pamučnih materijala.

Unutarnji sloj od bambusa je 100% prirodno rješenje, u isto vrijeme meko i nježno s antibakterijskim djelovanjem. Unutrašnji sloj je upijajući i nudi dodatnu zaštitu od curenja.

Sastav All-in-One Bambus:

 • All-in-One bambus:
  • unutarnji sloj je od mekanoga pletenog bambus frotira – 65% bambus, 28% pamuk, 7% elastina;
  • vanjski sloj: vodootporni premaz , laminirani poliester – 100% poliester.
  • 502
 • Dugi upijajući uložak:
  • mekanogi pleteni bambus frotir – 65% bambus, 28% pamuk, 7% elastina;
  • 424

Proizvođač materijala posjeduje Öko-tex certifikat, koji jamči da materijal ne sadrži nikakve štetne sastojke i da se može koristiti u izravnom kontaktu s kožom male djece.
Oeko-tex certifikat

Zemlja porijekla: EU – Češka

Pročitajte više:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Dodatne informacije

Težina 146 g
Uzorak

Cepelini i baloni, Crvene s bijelim točkicama, Cvijece