Akcija!

All-in-One Stay Dry – stara kolekcija

147.62 Kn 103.33 Kn

All-in-One Stay Dry – za bebe i djecu kojima je draži osjećaj suhoće

All-in-One Stay Dry dizajn platnenih pelena pruža jednostavno rješenje za mijenjanje pelena slično jednokratnima, ali s bitnom razlikom: pelena se može ponovno koristiti. Jedna veličina pelena All-in-One (jedna veličina odgovara svoj djeci od 4 do 15kg) ima tri reda drukera za podešavanje veličine koja odgovara djetetu. U predjelu pojasa, Bamboolik All-in-One Stay Dry ima čičak visoke kvalitete za što bolje podešavanje veličine. Unutrašnji sloj je također opremljen dodatnim naborima kako bi pružio što bolju zaštitu od curenja.

Sve Bamboolik All-in-One Stay Dry pelene jedne veličine dolaze s dugačkim upijajućim uloškom. Upijajući uložak je pričvršćen drukerima i ostaje na mjestu čak i kod najaktivnijih beba. Lako se odstranjuje za potrebe pranja.

Očisti

Opis

All-in-One Stay Dry pelena ima ušiven vanjski nepropusni sloj, poliester poliuretan laminata (PUL) koji diše, te uz nju nije potrebno koristiti zaštitne gaćice. Jednostavne su za korištenje, mogu se prati u perilici i brže se suše (uložak se odvoji kod pranja i sušenja).

Dolazi s dugim upijajućim uloškom koji je pričvršćen drukerima i lako se odvoji kod pranja i sušenja.

Unutrašnji sloj All-in-One Stay Dry pelena je napravljen od mekanog poliesterskog flisa s anti-piling tretmanom, koji duže vrijeme čini bebinu kožu suhom i mekom. Ova vrsta suhog sloja je predodređena za malo dijete kojem smeta osjećaj vlage i kasnije za starije dijete kojem je draži osjećaj suhoće.

Sastav All-in-One Stay Dry:

  • All-in-One Stay Dry:
    • unutarnji sloj je od poliesterskog flisa (vrlo topla tkanina, ugodna za nošenje, ne propušta vodu, a propušta zrak);
    • vanjski sloj: vodootporni premaz , laminirani poliester – 100% poliester.
  • Dugi upijajući uložak:
    • unutarnji sloj: mekani pleteni frotir – 75% bambus, 25% pamuk;
    • podatan, svilenkast i mekan materijal.

Proizvođač materijala posjeduje Öko-tex certifikat, koji jamči da materijal ne sadrži nikakve štetne sastojke i da se može koristiti u izravnom kontaktu s kožom male djece.

Oeko-tex certifikat

Zemlja porijekla: EU – Češka

Pročitajte više:

Save

Save

Save

Save

Save

Dodatne informacije

Težina 120 g
Uzorak

Cudovista, Majmuni, Cvijece, Krugovi, Roboti, Trokutići, Zivotinje